Vekst i Grenland/Startopp Grenland tilbyr veiledning, næringsfaglig vurdering, kurs, møteplasser, kontorplass/oppstartsmiljø, samt lån og tilskudd til deg som vurderer å starte egen bedrift eller har en utviklingsidé.

I et veiledningsmøte får du avklaring rundt din forretningsidé og hjelp med veien videre mot etablering. Ta kontakt via vårt skjema eller på telefon 35588620 for å gjøre en avtale.Personer som er arbeidsledig og ønsker å starte egen bedrift kan søke NAV om å beholde dagpengene. Det kreves en næringsfaglig vurdering som må følge med søknaden. ViG/Startopp Grenland gjennomfører næringsfaglig vurdering. For å gjøre avtale om næringsfaglig vurdering, klikk her. 

Vi arrangerer møteplasser for å bidra til økt kompetanse og nettverksbygging blant gründere. Det gjør vi enten i egen regi eller i samarbeid med andre. Klikk deg inn på vår kalender,  og meld deg på kurs eller andre arrangementer. De fleste er gratis.Det er mange gode hjelpere i Grenland/Telemark.  Startopp kartet  gir deg en enkel oversikt over hvem som gjør hva, og hvem du kan ta kontakt med for å få hjelp med din idè.

Kontaktperson Hans Børge Lien 90750025 hans@vig.no