StartOpp Klosterøya

Startopp Klosterøya tilbyr 15-20 bedrifter kontorplass i Kunnskapsverkstedet på Klosterøya.

Startopp Klosterøya ble offisiellt åpnet 6. oktober 2016. Det er Vekst i Grenland IKS som har ansvaret for daglig drift, i nært samarbeid med Proventia AS, Klosterøyafondet og Bratsberggruppen.

Gründermiljø

Startopp Klosterøya vil gi et tilbud til 15-20 nystartede bedrifter, som vil kunne sitte i Startoppen i en 3-4 måneders periode. Når perioden er over vil nye bedrifter tas inn. Det legges vekt på at tilbudet i stor grad skal bygge på medvirkning fra gründerne, og det er etablert et rådgivende organ som foreslår aktiviteter, spilleregler og innhold. Startopp Klosterøya skal gi nye bedrifter oppstarts-bistand og bidra til å utvikle et gründermiljø. Bedrifter innen IKT og helse er spesielt interessante. Startopp Klosterøya er inspirert av miljøer som COlab i Larvrik og Startup lab i Oslo.

Næringshage

Vekst i Grenland IKS og grenlandskommunenes satsning på næringshager har fått økonomisk støtte av Telemark Fylkeskommune. Startopp Klosterøya er en del av satsningen på å bygge "huber" i alle kommune som ønsker det. Vi tror vi kan jobbe mer effektivt, gi gründerne en tettere oppfølging og bidra til å skape flere arbeidsplasser lokalt gjennom slike huber.

Virkemiddel

Startopp-tilbudet på Klosterøya vil ha fordel av samlokaliseringen med andre virkemiddelaktørerer som NHO, Innovasjon Norge, Etablererkontoret, Ungt Entreprenørskap og Vekst i Grenland. Det er videre et uttrykt mål for Proventia å ta opp til inkubasjon bedrifter innen IKT og helse, som naturlig vil ha tilhold i et miljø på Klosterøya. 

Kontakt:

Tone Allum - tlf. 934 09 988

Tore Halvorsen - tlf. 984 12 859

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.